Vitalis omtalas som Nordens ledande och största mötesplats inom eHälsa – utveckling av vård och omsorg genom IT. Landräddningen kommer finnas på plats och som föreläsare presentera funktionen vid två tillfällen.

Landräddningen har under en tid haft ett internt fokus med mycket utveckling. Nu har vi massor av nyheter att presentera och många aktiviteter på gång. Det är därför extra glädjande att kunna meddela att vi redan denna veckan kör igång informationsveckor i Gävle samt medverkar på Vitalis i Göteborg, den 22-24 april.

Kom gärna och besök oss i anslutning till Telias monter på mässan.
Du har också möjlighet att lyssna på oss när vi presenterar på konferensscen.

23/4 kl 14.00-14.30 presenterar Henrik Essunger, Landräddningen och Kerstin Weivert, utvecklingschef Gävle kommun om Landräddningen och det pilotprojekt som nu genomförs i Gävle med omnejd. ”Landräddningen – ökad trygghet i Gävle på ideell basis” Lär mer om Landräddningen som funktion, vilken glädje du kan ha av funktionen och hur vi nu ser att den kommer spridas.

23/4 kl 16.30-17.00 presenterar Henrik Essunger Landräddningen som en del av programmet i Telias föreläsning: Mötesplatsen mellan vården och den nya patienten/medborgaren?

Väl mött!


Kontaktperson

Publicerad den


Lämna en kommentar