Den 23:e och 30:e maj kommer fem engagerade ungdomar arrangera en volontärsutmaning i Gävle. Tävlingen består av två fristående moment och innebär att man under första dagen ska hitta en försvunnen person i skogen någonstans i trakterna av Hemlingby. Alla kan vara med.

Den 23:e startar dagen klockan 13.00 och håller på till ca 17.00. Samlingsplatsen är liftstationen och spårcentralen i Hemlingby. Du kommer se vårt tält. Du kan komma själv eller ihop med några vänner och väljer själv vid vilken tidpunkt.

Det är inget måste att alla har Landräddningens app i telefonen och du kan få hjälp att ladda ner den på plats. Om du vill tävla ensam ska du dock ha appen installerad innan start och går ni tillsammans i grupp så behöver minst en person ha appen igång.

Tävlingen går ut på att du ska leta rätt på en person som har gått vilse någonstans runt spåren. Detta kommer ta dig cirka 20-60 minuter beroende på vilka hjälpmedel du har och om du går eller joggar. Var klädd för att kunna gå av spåren och leta dig fram på mindre stigar.

Du kan förregistrera dig genom att maila oss till info@landraddningen.se eller genom att ladda ner appen och registrera dig som volontär. I samband med frågan ”Var fick du informationen som gjort att du valt att registrera dig?” väljer du alternativet ”Annat sätt, nämligen” för att sedan skriva in “tävling 23”. Annars registrerar vi dig i samband med att tävlingen startar.

Vi bjuder deltagarna på fika i form av korv och dryck. Alla deltagare får ett pris oberoende på prestation.

Delar av arrangemanget kommer att filmas och vill man ej delta på film så meddelar man det till någon av funktionärerna på plats.

All information och data från dagen kommer samlas, analyseras samt användas för den andra tävlingsdagen som kommer ske vid Gavlehov i samband med GD/GIF den 30:e maj.Mer information om vad som kommer hända under dag två kommer inom kort. Följ oss på Facebook för att få senaste nytt. Läs även på www.landraddningen.se/tavlingar


Kontaktperson

Publicerad den


Lämna en kommentar