Efter en fullspäckad vår med både nya applanseringar och flera kampanjer är vi på Landräddningen glada att dagarna är så långa på sommaren, så hinner vi få ännu mer gjort! För nu när värmen till slut verkar komma så är det många som vill ut i skog och mark och röra sig. Vad passar då bättre än att ta med sig Landräddningens app, och kunna känna sig trygg oavsett om man tar en lång skön skogspromenad eller åker själv ut till stugan? Börja med att berätta om möjligheterna för de du umgås med, så blir Landräddningen en bättre funktion för er allihop.

Om sommartävlingen

Låt sommartävlingen ta dig itll fjällen! Foto: Oskar Andersson
Låt sommartävlingen ta dig till fjällen. Foto: Oskar Andersson

Under sommarmånaderna, fram till den 8e augusti, har du dessutom chansen att vinna en weekend i Funäsdalen. Vi vill att du regelbundet testar och larmar till egen larmmottagare och använder Följ mig-funktionen. Fundera över i vilka sammanhang du själv och andra omkring dig skulle kunna ha glädje av funktionen och testa den i de sammanhangen.

Vi vill gärna få synpunkter från hela landet. Därför kan du när du värvar en ny användare, oavsett var i Sverige det handlar om, be dem att under registreringprocessen skriva in ditt namn som anledning till att de hittade Landräddningen. Den som värvar många landräddare och ger bra feedback ökar sina chanser att vinna!

Delta såhär

Vill du vara med i utlottningen väljer du att i registreringen på landcentralen.se, under frågan ”Hur har du fått information om Landräddningen?” välja, ”Annat, nämligen” och skriver in Sommartest.

Landräddningen nationellt står för priset som är en weekend i en lägenhet för 6 personer i Funäsdalen. Vinnaren presenteras i slutet av augusti.

Lycka till!


Kontaktperson

Publicerad den


Lämna en kommentar