Testa, värva användare och ha chans att få njuta i Funäsdalen!

Sommarbild Funäsdalen

Under sommarmånaderna, fram till den 20:e september, har du chansen att vinna boende för underbara dagar i Funäsdalen. Priset är en weekend i en lägenhet för 6 personer på Funäs Ski Lodge som ligger i direkt anslutning till skidliften på Funäsdalsberget.

Det vi vill att du ska göra är att ladda ner appen och registrerar dig.
Tillfråga de du vill ska följa dig och se till att de registrerar sig.
Fundera över i vilka sammanhang du själv och andra omkring dig skulle kunna ha glädje av funktionen och testa den i de sammanhangen. Använd Följ mig-funktionen och larma till dina följare. Ge oss feedback på hur det fungerar, vilken nytta du ser och berätta gärna om något tillfälle när funktionen gjorde tydlig nytta.

 

Vi vill gärna få synpunkter från hela landet. Därför kan du värva nya användare oavsett var i Sverige de bor.

Så här deltar du 

Meddela din medverkan antingen genom att använda feedbackformuläret i appen, maila oss eller skriv du in ordet Sommartest vid frågan “”Var fick du informationen som gjort att du valt att registrera dig?” vid registreringen eller i efterhand i dina kontouppgifter*. Välj alternativet “Annat, nämligen” och skriv in Sommartest*. Om någon uppmuntrat dig att registrera dig och du vill öka den personens möjligheter att vinna så skriver du även personens namn*. Du når kontouppgifterna antingen från fliken inställningar i appen eller på hemsidan landcentralen.se

Ge oss sedan feedback och berätta om dina upplevelser antingen via appens feedback formulär eller per mail till info@landraddningen.se. Här svarar vi även på eventuella frågor och funderingar om tävlingen.

Vinnaren presenteras i slutet av september.

Lycka till!

Tävlingen är avslutad.

* Fungerar bara i Gävleborg och Västmanland.


Kontaktperson

Publicerad den


Lämna en kommentar